Vaje ne nemaniau, kad taip sunku delioti tuos desimtukus. Man net kazkaip netilpo keleta zaidimu kurie taipogi labai patiko.
1. Spartacus: A Game of Blood & Treachery (2012) + Spartacus: The Serpents and the Wolf Expansion Set (2013) (daug partiju atgrotas namuose na ir viena klube bei klubo isvykoj ir vis dar norisi zaisti. Smagiausia dalis intrigos, nes galima daryti praktiskai viska nesilaikyti susitarimu ir t.t. o ir kortu ivairove su papildymu yra dar didesne. Galimos ir masines kovos 2x2 bet deja minusas, kad tik turint 10 itakos tasku jas galima rengti).
2. Clash of Cultures (2012) + Clash of Cultures: Civilizations (2014) (Uz sita geri dekui Andriui. Galbut pats buciau jo ir neatrades plius pats nepirkciau, nes seiminyksciam ir keletai draugu butu perdaug sudetingas ir nebutu su kuo zaisti. Tai jei dar bus kada planuose zaisti pasirasau visom partijom
).
3. Star Wars: X-Wing Miniatures Game (2012) (Smagus karinis zaidimas. Daug ivairoves pasirenkant burio sudeti nuo kurio priklauso dalis sekmes tolimesniame zaidime. Galima pasukti galva laisvu laiku ir susidelioti koki nors viena buri
.).
4. Memoir 44 (2004) (Nors ir zaidimas senas isigijau tik praeitu metu pabaigoje. Atzaita daug partiju ir ant stalo ir internete. Bet dar karts nuo karto suzaidziu, paprastas bei idomus zaidimas su man labai patinkania tematika).
5. Blood Bowl: Team Manager – The Card Game (2011) (Paprastas snukiadauzis:). Daug trinties tarp zaideju kas man labai patinka
, o ir ciampionata laimejau tai negaliu neitraukti i savo desimtuka
).
6. Neuroshima Hex! (2006) (Paprastas savo taisyklemis taciau strategiskai yra ka paplanuoti, bei sekmes faktorius nera didelis).
7. Small World (2009) (Labai paprastas ir megstamas seimoje. Atzaista labai daug partiju. Kazkodel zaisdamas 1X1 ne kart nepraleimejau nes sekmes faktorius nedidelis, bet zaisdamas su daugiau zmonius retai kada laimiu
matyt tada kooperatviai perdaug mane visi drozia:D).
8. Mage wars (2012) (Kazkuo panasus jis man i x-wing. Taipogi geras ir idomus zaidimas. Nors tematika gan atbaidanti [radzioj net neitin norejau ismeginti. Na bet pamegines nesigailiu tikrai idomus ir suzaisiu dar nekarta:)).
9. Imperiam settlers (2014) (Suzaides sita turbut daugiau nebenoresiu zaisti new era. Tiek zaidimo mechanika tiek tematika man zymiai idomesne ir priimtinesne nors ir panasumu yra ganetinai nemazai. Zaidziau tik karta bet noreciau dar pakartoti).
10. Merchants & Marauders (2010) (Baisiai gavau i skudurus bet vistiek patiko
matyt perdaug visko norejau ir but kietas piratas ir dar karts nuo karto pergabent koki krovinuka
tai nesigavo nieko
suzaisciau dar).
Netilpo dar keletas zaidimu: Kemet, City of Iron plius papildymas, MIL 1049, Perikles sunku buvo apsispresti ka rasyti i 10 vieta nes sie zaidimai taipogi labai patiko uz dauguma ju dekui Andriui bei gera nuotaika prie stalo net kai krenta "snake eyes";D.