turėjau garbės vakar išbandyti šį žaidimą, tai jaučiu pareigą išsakyti savo subjektyvią nuomonę. Žaidimas įgyvendinęs gan įdomią ir unikalią permatomų kortų idėją. Manyčiau tekstai ant kortų turėtų būti gan įdomūs ir subtilus, gaila kad mano amerikonų kalbos žinių nepakanka jiems suprasti. Tai yra viskas ką teigaimo galėčiau pasakyti apie šį žaidimą. Nežinau ar verta vardinti neigamą
Gerai, vardijam:
tema - no fun for me
vizualumas - labai prastas, juodas, čia kaip žiūrėti nespalvotą prastos kokybės kiną
chaosas - maksimalus, nereikia aiškinti kad ten ypatingos kazkokios strategijos. Pastoviai diskardink visą ranką ir imk naujas kortas, po to naujai šifruok kas jose parašyta. Kam to reikia? Dar didinti chaosą? Įtariu kad dauguma žaidėjų nelabai vykdė to kas parašyta ant kortų, papraščiausiai pamiršdavo arba ignoruodavo
nes kai kurie tikrai nesuprasdavo kas ten parašyta, nors žaisdavo protingais veidais
stebėjimas ką pasidėję visi kiti žaidėjas - man turinčiam neįpatingą regėjimą didelis minusas, nes kortos juodos, skaidrios ir aplamai...
story tellingas - nesu šio žanro gerbėjas. Per mūsų partiją žaidėjai sugalvodavo kažką gan sėkmingai, nors abejoju ar tai turėdavo nors kokį ryšį su metama korta nes suprasti amerikonšką slenginį jumorą ką žinau... Sorry, man bandyti stebėti chaosą ir dar numesti baiką savo ėjimo metu per daug sudėtinga užduotis
Džiugu kad šis žaidimas susilaukė tiek daug gerbėju klube
Mano vertinimas žemiausias kokį esu kada nors davęs: 4