Aš noriu Chaos int the old world išmėginti Tai bus entuziastų pamokyt kooperuokimės
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vistik pablogėjus sveikatai šiandien nepasirodysiu
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Sveiki, norėčiau prisijungti prie Imperial 2030 (jei bus instruktažas). Galėčiau ir pats prigriebti ką nors jei yra norinčių išmėginti (pvz., Brass, Comuni, Navegador arba Stronghold). Labai seniai lankiausi klube, kur dabar renkatės - Kolegose? ir koks ten grafikas: iš pradžių žaidžiama Formula D?
Man strategija prie sirdies - itraukit i sarasa - vistiek reiks taisykles ne tik man aiskint (itariu - nes "svieziena" klube). Siaip gan neblogas BGG balas - tik balsavusiu ne per daug.
Nerijus rašė:Atsinesiu Imperial 2030 2-3 vietos laisvos.
mielai prisijungciau prie naujo rimto zaidimo Imperial 2030, Navegador ar Brass
P.S.: grafikas standartinis 18:00. Formula zaidziama tik pirma menesio treciadieni. Vaziuoji su masina pro Kolegu kaire puse i kiema, iejimas durys virs rampos.
Nezinau ar pavyks ateiti, jei ant 6 nepasirodysiu reiskia nebusiu. Siaip zaidimas ganetinai ilgokas zaidziant 1 karta, taip kad reiktu nusiteikti 3-4h zaisti.