Martynas » 2015 Vas 04 15:32
Teko man jau viena partija suzaist, tai likau suzavetas (jau planuoju parduot savo BSG ir galbut shadowsus). Patiko ta itampa, secret objectivai. Mano tarkim secret objectivas buvo, jog 3 survivorai turi mirt. Tai truputi keistai atrode, kai pradejau rautis ant zombiu ir stengtis mirt ir vos nebuvau isexile'intas. Crossroad'u korteles labai gera istorija sukuria. Paskutiniam ejime turejau galimybe isgelbet is nelaimes moteri arba palikt mirt ir traukt dvi korteles. Pasirinkau neistiest pagalbos rankos ir labai teisingai, nes istraukiau trukstamas benzino korteles, kad nesufailintume krizes ir tokiu budu vos ne vos laimejom zaidima. Labai patiko zaidimas, nebereikalo toks hype'as. Vienintelis minusas, o gal ir pliusas, kad zombiai toks kaip ir salutinis dalykas, kaip skerdimo mesa, kuria vis turi praskerst. Galetu mano manymu but kokie skirtingi zombiai ir pns., bet gal cia bus expansionuose. Nors ir be zombiu yra ka veikt. Dar is vienos partijos zaidimo susidare ispudis, nors cia gal per anksti sprest, kad su isdaviku labai sunku laimet (sikart pasiseke neistraukt jo).