tikiuosi Arturas nesupyks per savatgali suzaidem Terra Mystica 3yse. Laimejo Chaos Magicians, kuris ima po du Favor tokenus ir per zaidima ju paeme berods net 10! As isbandziau Darklings rase, taciau nelabai sekmingai nes vis trukdavo kokio resurselio ir scoring korteles budavo neparankios.
Jau nekyla abejoniu, kad tai metu zaidimas ir pats geidziamiausias zaidimas siuo metu, nes nepaisant kosmines kainos jau isparduotos 2 partijos, o kai kurie zmones negave savo uzsakymu dar nuo gruodžio menesio. Z-man pranesa, kad sekanti partija pasieks lentynas vasaros pabaigoje. Visi klubieciai, kurie nori asmeniskai tureti kopija, praneskite gameslore temoje - uzsakyma darysiu is kart kai tik atsiras.
Kazkur skaiciau, kad berods Rosenbergas yra prikises nagus prie sio zaidimo uzbaigimo, taciau, mano nuomone, TM yra geresnis uz visas Agricolas ar kita paties Rosenbergo zaidima. Bent man tai idomiausias ekonominis zaidimas kur kazka statai ant zemelapio. Zaidimo vinis skirtingu rasiu ivairove ir tobulai igyvendintos mechanikos is skirtingu zaidimu.