Grzu
Vienintelis posukis, kur visi bolidau buvo vienu metu
nelly k bassas rašė:"Taigi įvyko trečias etapas.Trasoje buvo net 10 bolidų. Lenktynės nieko ne išsiskyrė iš kitų lenktynių."
ot ir nesutinku. išsiskyrė aukų skaičiumi. net du bolidai finišo nepasiekė. ir vienas iš jų , ne tai kad tik apsidaužė, o tiesiog rėžte įsirėžė į kitus (nes be stabdžių lėkė) ir sukiužo ant visai.
nelly k bassas rašė:"Taigi įvyko trečias etapas.Trasoje buvo net 10 bolidų. Lenktynės nieko ne išsiskyrė iš kitų lenktynių."
ot ir nesutinku. išsiskyrė aukų skaičiumi. net du bolidai finišo nepasiekė. ir vienas iš jų , ne tai kad tik apsidaužė, o tiesiog rėžte įsirėžė į kitus (nes be stabdžių lėkė) ir sukiužo ant visai.
ieva rašė:nelly k bassas rašė:"Taigi įvyko trečias etapas.Trasoje buvo net 10 bolidų. Lenktynės nieko ne išsiskyrė iš kitų lenktynių."
Aš irgi visiškai nesutinku Startuojant mano mašina net neužsivedė, pirmą pusratį buvau paskutinė ir dar nuo visų atsilikus. O finišavau antra
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių