Saulius » 2010 Rgs 28 10:41
Sveikas dar kartą.
Malonu, kad sudomino stalo žaidimai ir tame tarpe jų karalius Warhammer Fantasy Batless.
Aš esu aprašęs daug maž rasių santraupas, bet jomis nebūtina tikėti 100%, yra daug niuansų, tai gairės, o juolab, kad pasikeitė 8ed. ir kai kas iš esmės jau kitaip.
Visų pirma turi patikti pats žaidimas, po to figūrėlės. Jeigu nepatiks figūrėlės ar taktika ir žaidimo braižas už tą rasę, teks kažką keisti.
Wood Elfų lietuvoje šiuo metu yra 2. Vienas jų kaunietis, dažniausiai žaidžia žiemos sezonu, kitas Vilnietis, dabar išvykęs į Angliją.
Kaune šiuo metu yra šie žaidėjai :
Saulius(Aš) - Tomb Kings (3000pt)
Algirdas - Lizardmen (2000pt)
Gediminas - Wood Elves (2000pt)
Dargiris - Bretonia (3000+pt)
Linas - Ogre Kingdom (1000pt)
Rolandas - Chaos Warriors (1000pt, dabar Vokietijoje)
Lukas - dar neapsisprendęs (linksta prie Chaos Warrior)
Donatas - dar neapsisprendęs
Paulius - Dwarfs (1500pt, labai retas svečias)
Kestutis - dar neapsisprendęs
Mindaugas - High Elves (200pt, neturi tam laiko)
Klube turime Dworfs ir Orcs&Goblins figūrėlių, kurias naudojame imitacijoms. Ateiti ir žiūrėti galima bet kada, kada mes renkamės, dar geriau prisijungti.
Wood Elf nėra silpna rasė, bet su ja reikia žaisti galva. Šiuo metu efektyviausiai žaidžia rosteriai sudaryti Treekinų pagrindu ir 4lvl magu. Pats užėmiau 3 vietą paskutiniame turnyre su Wood Elfais pasiskolinęs iš Gedimino.
Kaune mes keičiamės rasėmis, jei norisi įvairovės, su salygą prižiūrėti kaip savo akį. Kadangi mūsų bendruomenė maža tai ir priemonėms metamės. Taip pat darome terrainą patys.
Visada naujokui siūlau, jei tai įmanoma, kol mūsų Kaune mažai, rinktis tą rasę, kurios dar nėra mūsų rate.
Jei yra noras, galime per Skype susirašyti : spozela