tinaKris » 2010 Rgs 25 12:59
Sveiki visi. Na, žiūriu, daug kam keliu įtarimus ir turbūt ne be pagrindo, nes mano pasisakymai buvo nekonkretūs ir aš pirmąją dieną nebalsavau. Galbūt čia kaltas mano būdas - nesu tokia griežta kaip daugelis šio miestelio vyrų, neturiu specialių sugebėjimų, o nuomonėmis nesisvaidau, kol nesu dėl kažko tikra. Kiek žinau iš patirties, jei jau sukėliau įtarimus ir bandysiu gintis, tai tik dar labiau sustiprinsiu įtarimus. Taigi nesiginsiu, gerbiu jūsų nuomonę ir palieku apsisprendimo teisę jums.
Aš irgi turiu savo nuomonę, kuria noriu pasidalinti. Mano pasvarstymai tokie.
Mindaugas. Arba uolus miestelėnas, kuriam rūpi apsaugoti nekaltus miestiečius, arba velniškai gudrus melagis, kol kas kreipiantis visą žaidimą sau tinkama linkme. Mąstau taip. Mindaugas visus aktyviai ragino balsuoti ir tuo aktyvumu užkliuvo Geez. Geez atvirai pasisakė, kad Mindaugas įtartinas ir... naktį buvo nužudytas. Galima būtų įtarti Mindaugą, tačiau jis nėra toks kvailas, kad žudytų tą, kuris bedė į jį pirštu. Tai greičiausiai padarė kitas asmuo, norėjęs, kad kaltinimai dėl Geez mirties kristų Mindaugui. Taigi Mindaugas, manau, nėra mafija.
Abss ir bigGuy. Kadangi Abss atsiskleidė turintis tam tikrų galių ir pareiškė, jog pasitiki bigGuy, tikiu jo žodžiu ir manau, kad nė vienas iš jų nėra mafija.
Almiz. Iš pradžių jį įtariau, bet dabar nebe. Iš jo pasisakymų atrodo, kad jis uolus miestietis, nors pasirodo retokai.
Souls. Kol kas jis vienas įtartiniausių, nes, pirma, Souls labai pasitiki savimi, jo pasisakymas, kad "nužudę mane, vėliau labai gailėsitės" skamba gana agresyviai. Tai bandymas paveikti miestelėnus, kad jie suabejotų, ar tik Souls nėra detektyvas ar, tarkim, gydytojas. Prisipažinsiu, minutę suabejojau ir aš. Bet tik minutę. Apskritai, Souls pozicija yra savimi pasitikinčio, daug sau leidžiančio asmens. Jis, kaip man pasirodė, neslepia savo simpatijų mafijai, o tai kelia didelius įtarimus. Tai, kad Souls balsavo prieš bassą, galėjo būti drąsus iššūkis (na negi jis žudytų savą? O kodėl gi ne?!) ir leidžia jam užsiimti tvirtas gynybines pozicijas (juk tai jis pirmas balsavo prieš kekšę!) - labai gudrus ir apgalvotas ėjimas.
Saikas. Kliūna dėl savo pasyvumo. Nieko nerašydamas, nediskutuodamas, neargumentuodamas savo nuomonės (jo pirmas lynčas, kai jis balsavo už bigGuy kerštaudamas) jis bando likti šešėlyje, nekristi į akis, nepasakyti, ko nereikia. Tokia pozicija būnant mafija gana logiška, juk nelly k bassas irgi po kelių pasisakymų nutilo ir net nebandė gintis.
Taigi, kol kas man įtartiniausi yra Souls ir Saikas.
Žvakių sielos liepsnoja.