Mafija II

Re: Mafija II

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 24 16:31

Sveiki, na, aišku, kad Geez užkliuvo mafijai dėl to, kad pasakė daug tiesos, tik neaišku, ar viską atspėjo, belieka mums tikrinti.
Vakar nebalsavau todėl, kad miestiečių nuomonės išsiskyrė, buvo balsuota, berods, net už penkis žmones. Įtartini, tiesą sakant, buvo visi, o aklai durti pirštu nenorėjau. Paskutinėmis balsavimo minutėmis Mindaugas ir Geez atidavė sako balsus prieš nelly k bassas, o tai parodė, kad mano balsas situacijos nepakeis. Be to, gerbiamas moderatorius tiksliai neparašė, iki kelintos valandos galima atiduoti savo balsą... :/
Šiandien kai kurie įtartini asmenys iš mafiozų sąrašo iškrito, taigi reikia žvalgytis mafiozų tarp tų, kurie anksčiau įtarimo nekėlė... Nors yra vienas vis dar labai įtartinas...
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė Mindaugas » 2010 Rgs 24 17:17

Balsavau vėlai dėl to, kad kitaip situacija neleido. Po darbų grįžau ir tiesiog pertikrinau, ar niekas nepasikeitė dėl mano įtarimų.

Betkokiu atveju Geez'o mirtis mane labai nustebino, aš tikrai tikėjausi, kad mirs kažkas kitas. Aš labai aiškiai nujaučiu, kas yra įtariamasis (kas nėra - tai tikrai), tačiau vėlgi - siūlau dalintis nuomonėmis apie visos vakar dienos diskusijų ir nakties rezultatus.

Manau, kad dėl pirmos dienos linčio/nelinčio jau išspręsta, tad galima eiti be jokių papildomų mūsų miesto įstatymų niuansų.

Beje, labai malonu girdėti, kad esu įtartinas :D Turėčiau pastebėti ir tai, kad pirmos dienos rezultatų nuomonės buvo labai skirtingos. Siūlau labiau susimąstyti ir susitelkti, o ne tarpusavyje ėstis ir balsuoti atsitiktiniu būdu.

Man toks jausmas, kad "random" balsavo Saikas ir abss (kuris atšaukė savo balsą).

Įtarimai nebeišnyksta ir dėl tinaKris, kuri irgi nelabai ką konkretaus pasakė, tiesiog konstatavo ir taip akivaizdžius faktus, kad nėra konkrečios nuomonės visų piliečių.

abssir bigGuy kažkaip dabar jau labai draugiškai abu nusiteikę esate vienas kito atžvilgiu, kas keista labai. Nebent vienas iš jūsų labai puikiai suvaidino sceną su priešiška nuomone dėl miesto įstatymų. Tačiau, po tiek jūsų abiejų diskusijų kažkaip natūralu, kad bus daug žvilgsnių nukreipėte. Vienas iš jūsų - tikrai miestietis, tuo net neabejoju.

Almizlabai abstrakčiai ir paprastai išreiškė savo nuomonę keletu pasisakymu miesto taryboje, ir viskas tuom pasibaigė. Arba dėl laiko trūkumo, arba dėl polinkio sėdėti tamsoje.

Souls vienas įtartiniausių realiai. Jo trumpi, dviprasmiški ir kartais pavojingai skambantys pasisakymai, gali būti suprasti labai įvairiai... Viešnamį jis apžiūrėjo ir viskas saugu :) Na, nebent jis labai myli kekšinus :)

Daug maž tokie galimi įtarimai, visų atžvilgiu.

Stengsiuosi rašyti rečiau, bet vienu kartu.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Mindaugas

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 24 18:01

Na ką gi, galiu pasidalinti mintimis, kas man įtartini.
Souls ir Almiz. Įtartini, nes jie per daug nesireiškia, nuomonių per daug neargumentuoja, bet linčiuoti greiti.
LithStud. Jis, atrodo, balsuoja taip, kaip pasako kiti, pvz., pabalsavo už abss po to, kai tai padarė bigGuy, vėliau lyg ir norėjo balsą pakeisti (tai padarė ir bigGuy), bet pasakė, kad jo balsas dabar jau nieko nelems (pamatęs, kad dauguma balsuoja už nelly k bassą, irgi norėjo pabalsuoti už jį?).
Almiz, LithStud ir Saikas nebalsavo už nelly k bassas, todėl būtų galima įtarti, kad kažkuris iš jų yra mafiozas.
Mindaugas, Geez ir Souls balsavo už nelly k bassas. Geez žuvo, taigi lieka Mindaugas ir Souls. Vien dėl to, kad balsavo prieš kekšę, nereiškia, kad nėra įtartini.
Saikas. Balsavo prieš bigGuy, bet tai buvo daugiau dėl apmaudo, kad jį įtaria ir galbūt nori nulinčiuoti. Kita vertus, gal ta gynyba yra būtina, jei jis ne miestietis?
Souls. Jis išreiškė savo nuomonę gerokai anksčiau nei visi kiti. Klausimas: jei Souls būtų maziofas, ar jis balsuotų už saviškį, esant didelei galimybei, kad jo nuomone paseks kiti?
Mindaugas gi savo nuomonę pateikė prieš pat balsų skaičiavimą, todėl yra įtartinas. Žinoma, neatmetu galimybės, kad daugiau tylintys gali būti mafiozai ir tyli dėl to, kad bijo išsiduoti.
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 24 18:26

Man labiausiai įtartini Almiz ir Souls. Pernelyg stengiasi nekristi į akis.

Atkreipti noriu dėmesį, kad abss savo pasitikėjimo ir meilės nedeklaravau. Nemanau, kad jis mafija (per daug aktyvus, mūsų konflinktėlis vakar galėjo lengvai į kurio nors lynch peraugt). Bet viena akim jį stebėsiu.

LithStud, labai noriu tavo pasisakymo apie vakar dieną.
bigGuy

Standartinė abss » 2010 Rgs 24 19:19

Souls vienas pirmųjų balsavo prieš nelly k bassas. Mindaugas pateikė antrą balsą prieš nelly k bassas, kas galėjo paskatinti Geez duoti trečią balsą ir dėl to gauti geri rezultatai. Arba Mindaugas ir Souls miestiečiai, arba mafija nežinojo apie kekšę (gal gali dėl to kas pakomentuot, ar taip būna?), arba bandyta žaidimo pradžioje atlikti rizikingą manevrą aukojant saviškį, kad paskui būtų ramu likusiems. Almiz man mistika. Saikas taip pat visiškai neaiškus, bet jis aktyvumu niekada nepasižymėjo, tad vien dėl to kaltinti neišeina. LithStud man kelia įtarimų. Pagrįst labai negaliu. bigGuy šiąnakt stebėjau ir nieko neradau, tad esu pilnai tikras, kad jis švarus (suprantu, kad išsiduodu, bet nežinau kaip geriau pasielgti, dėl to ir prašau mediko apsaugos naktimis). tinaKris kažkodėl įtarimų nekelia man. Paaiškinti irgi sunkoka...
abss

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 24 19:24

Heh nors ir pagyvenes esu žmogus tačiau dar darbingas, tai štai darbai užpuolę buvo tik dabar į taryba sugebėjau atpėdinti.

Ką gi pirmiausiai visiem parūpo kodėl balsavau? Esmė buvo labai paprasta - užčiaupti žmonių ginčą bereikšme tema (kas beja neblogai pavyko ir pagaliau ryžosi patys mesti kaltinimus kažkam), taip pat pažiūrėti kaip elgsis visi kiti bei kaip bus balsuojama (ketinau balsą atitinkamai pakeisti į kitą asmenį kuris pasirodytų kur kas įtartinesnis, tačiau vėlgi dėl pernelyg vėlaus parsiradimo namo).

Kadangi jau buvo skaičiuojami balsai, be to buvo dauguma nubalsuota už nelly nusprendžiau jog net ir pakeitus balsą jis nebeturės reikšmės, nors manau maniškis balsas tam tikrais atvejais bus pakankamai svarbus.

Kaip jau Mindaugas yra pastebėjas aš stengiuosi laikytis neutraliai, tačiau viską stebiu ;)

Šiuo metu vienintelis žmogus apie kurį neturiu absoliučiai jokios nuomonės yra tinaKris - kas yra ne į jos sveikatą :)

EDIT: Gramatika, sakinio logiškumo pataisymas :D
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 24 19:40

O kokią nuomonę LithStud nori apie mane turėti? Esu vienintelė mergina šiame miestelyje, tikrai netrokštu kraujo ir juo labiau nekaltų žmonių. Mano manymu, mums labai pasisekė, kad vakar nulinčiavome nelly k bassą, kuris pasirodė esantis kekšė, bet juk galėjo būti kitaip. Todėl nenorėjau balsuoti aklai. Dabar turiu kelis įtariamuosius ir už vieną iš jų dienos pabaigoje atiduosiu savo balsą. Kas man kelia įtarimus, jau minėjau.
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 24 19:50

Na tai ir viskas puiku :P Kitą dieną pamatysim kaip viskas išsirutulios :) na o pakolkas reik eit pailsint savo kaulus :)
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 24 20:14

Um, siūlyčiau pakart Saiką, jei nesiteiks apsireikšt. Iš nekalbančio ir nebalsuojančio miestiečio - 0 naudos. O jei mafijozas - dar geriau. Win/win.
O ką papasakos Almiz?

Ir išvis, negi pareiškimų iš kiekvieno asmeniškai teks prašyt.

Siūlau visiems pasakyt po lynch. Žaidimo pagyvinimui. Ir simpatijos paaiškės truputį.

!lynch tinaKris - kažką širdis jaučia.

EDIT: sumautas lynch formatinimas
bigGuy

Standartinė Almiz » 2010 Rgs 24 20:41

Na kagi, pasireikšiu ir aš. Laiko trūkumas iš tiesų yra didelė beda šiam žaidime, nes negali būti toks aktyvus, koks norėtum būti, o tai visada veda prie mirties..

Jau pradedu suprasti, kad esu daugumos jūsų pagrindinis įtariamasis, o tai yra ganėtinai beviltiška situacija, nes nelabai įsivaizduoju kaip šitą blogą įvaizdį pakeisti.

Jei esu taikinyje už mažą aktyvumą, tuomet sorry, kitaip nebus, nes esu pakankamai užsiėmęs žmogus. Jei už post'ų trumpumą kaip minėjo abss ar bigGuy, tuomet galiu apsiginti tuo, kad esu tiesus žmogus ir blevyzgavot retai kada pavyksta..

Savo vakarykštį balsavimą pagrindžiau dar vakar - jis buvo atsitiktinis, stengiantis pradėti visuotinį lynčą, kuris pavyko puikiai.

Taigi palieku savo likimą spresti jums, o prieš nusprendžiant šiandien prieš ką balsuosist patariu gerai apgalvoti ir surasti tinkamiausią kandidatą, o ne balsuoti aklai, visgi šiandien jau antra dien -, informacijos surinkta daugiau nei vakar.

AnkstesnisKitas

Grįžti į Mafia

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių