Balsavau vėlai dėl to, kad kitaip situacija neleido. Po darbų grįžau ir tiesiog pertikrinau, ar niekas nepasikeitė dėl mano įtarimų.
Betkokiu atveju
Geez'o mirtis mane labai nustebino, aš tikrai tikėjausi, kad mirs kažkas kitas. Aš labai aiškiai nujaučiu, kas yra įtariamasis (kas nėra - tai tikrai), tačiau vėlgi - siūlau dalintis nuomonėmis apie visos vakar dienos diskusijų ir nakties rezultatus.
Manau, kad dėl pirmos dienos linčio/nelinčio jau išspręsta, tad galima eiti be jokių papildomų mūsų miesto įstatymų niuansų.
Beje, labai malonu girdėti, kad esu įtartinas
Turėčiau pastebėti ir tai, kad pirmos dienos rezultatų nuomonės buvo labai skirtingos. Siūlau labiau susimąstyti ir susitelkti, o ne tarpusavyje ėstis ir balsuoti atsitiktiniu būdu.
Man toks jausmas, kad "random" balsavo
Saikas ir
abss (kuris atšaukė savo balsą).
Įtarimai nebeišnyksta ir dėl
tinaKris, kuri irgi nelabai ką konkretaus pasakė, tiesiog konstatavo ir taip akivaizdžius faktus, kad nėra konkrečios nuomonės visų piliečių.
abssir
bigGuy kažkaip dabar jau labai draugiškai abu nusiteikę esate vienas kito atžvilgiu, kas keista labai. Nebent vienas iš jūsų labai puikiai suvaidino sceną su priešiška nuomone dėl miesto įstatymų. Tačiau, po tiek jūsų abiejų diskusijų kažkaip natūralu, kad bus daug žvilgsnių nukreipėte. Vienas iš jūsų - tikrai miestietis, tuo net neabejoju.
Almizlabai abstrakčiai ir paprastai išreiškė savo nuomonę keletu pasisakymu miesto taryboje, ir viskas tuom pasibaigė. Arba dėl laiko trūkumo, arba dėl polinkio sėdėti tamsoje.
Souls vienas įtartiniausių realiai. Jo trumpi, dviprasmiški ir kartais pavojingai skambantys pasisakymai, gali būti suprasti labai įvairiai... Viešnamį jis apžiūrėjo ir viskas saugu
Na, nebent jis labai myli kekšinus
Daug maž tokie galimi įtarimai, visų atžvilgiu.
Stengsiuosi rašyti rečiau, bet vienu kartu.