Mafija II

Re: Mafija II

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 23 21:20

na jei taip tai mano balso keitimas ne kažin ką tepakeis :)
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė Hizard » 2010 Rgs 23 21:24

Souls -> nelly k bassas (6 psl.) (blogai suformuota) bet uzskaitysiu nes bandyta teisingai parasyt.
Almiz -> Saikas
LithStud -> Abss
BigGuy -> Almiz (parašė !vote 8. Almiz) (9 psl.), anksciau rase !lynch, taigi zinojo ka daro
saikas -> BigGuy (10 psl.)
Mindaugas -> nelly k bassas
Geez -> nelly k bassas (po skačiavimo) - tik del to kad kitaip lynchas neivyktu ;) Kita karta tokio galiu ir neuzskaityti.

P.S. labai padėtų dar ir raudonas lynchavimas, taip pat iš naujos eilutės padeda pastebėti ;)
Hizard

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 23 21:26

OK ponas Dievas pasakė ir šventa :) nuo šiol lynčo eilutes dažysim kraujo spalva 8-)
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 21:28

Jei yra medikų, padėkit. Atsilyginsiu
abss

Standartinė Hizard » 2010 Rgs 23 21:31

Pirmos dienos pabaiga

Paveikslėlis

Nelly K Bassas ruošėsi eiti į savo naktinį darbą. Tačiau įniršusi miestiečių minia, lydima Souls, pamatę laisvo elgesio nusikaltėlę. Pagavo ją ir nulynčiavo.

Nelly K Bassas buvo Kekšė
Hizard

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 23 21:39

Vargšas (-ė) Nelly, neveltui tiek daug kalbėjo apie viešnamius...
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė Mindaugas » 2010 Rgs 23 21:55

Koks jis vargšas. Mafijos padugnė - gavo, ko nusipelnė :] O dar sakot, kad nereikia linčiuoti, nereikia šaudyti, reikia laukti. :D

Ruoškimės rytojaus "valymui".

Aš irgi norėčiau apsaugos nuo mafijos :( Turim gal mediką?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Mindaugas

Standartinė Souls » 2010 Rgs 24 01:57

As nemanau, jog medikui reiktu reikstis aiskiai ar reikia kaip tik. Nes ji tada mafija iskart nunes.

Nu ka tauta, paklauset didziojo fuhrerio :D Bet speju po sios nakties krisiu negyvas uz kersta XD Susimatysim rytoj.
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Souls

Standartinė Almiz » 2010 Rgs 24 08:08

Kągi, pasitvirtino 110% randominis balsavimas ;) vienas žingsnelis arčiau pergalės 8-) tik dabar reikia laukt ryto, gali būt, kad jo ir nesulauksiu :)
O medikui svarbu bet kokia kaina išlikt absoliučiai anonimišku, nes tik jo pagalba bus galima apsaugoti detektyvą.
Almiz

Standartinė Mindaugas » 2010 Rgs 24 09:58

Nematau, ko jūs dvies jo (ryto) turėtumėte nesulaukti. Nieko nepasakėte konkretaus, kas užkliudytų mafijozus (o gal jus pačius). Mano užpakalis tai konkrečiai dega, tačiau taikydamiesi į mane jie rizikuoja labai išsiduoti. Ir mano balsas nebuvo "randominis". Tereikia tik stebėti ir pažinti žmones - iškarto matosi, kas yra kas...

Kuomet išauš rytas, siūlau visiems vėlgi nesivelti į bepramsiškus vaidus ir pradėti mąstyti apie sekantį medžioklės etapą. Patvarkėmę tą transvestitą-gėjų-kekšiną, liko dar bent 2 (3 ?). Mano akiratyje yra vienas garantuotas asmuo, kuris bus žinomas (arba nežinomas) tik prasidėjus naujai dienai.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Mindaugas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Mafia

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių