Mafija II

Re: Mafija II

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 23 15:51

Klausau aš jūsų, na ir užsivedėt su savo galimybių skaičiavimais... Matosi, kad situacija jau dabar yra naudingesnė mafijai, nes ji spėjo sukiršinti gyventojus ir nori priversti nulinčiuoti nekaltą žmogų...
bigGuy, taip ir neatsakei į mano klausimą, kokie gi verslo reikalai tave buvo prispaudę? Dabar grįžti ir puoli linčiuoti abss, o kokie tavo argumentai? Kad jis daro neteisingas išvadas? Atleisk, bet man keli didelių įtarimų, nes nori visus įkalbinti lynčiuoti, o pats skelbi lynčą tam, kuris prieštarauja tavo nuomonei...
Būtų įdomu išgirsti tylesniųjų pasisakymus, nes kol kas juos stipriai prarėkia kiti...
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 15:54

bigGuy, dar vienas klausimas tiesiogiai. Tu balsuoji už tai, kad būčiau nulinčiuotas, nes esi įsitikinęs, kad esu mafija? Ar tau tiesiog naudinga skatinti skerdyklą ir tuo pačiu pašalinti tuos, kurie maišo tavo scenarijui? Vargeli nevargeli, bet kol kas pats man keli didelius įtarimus. Ir nors užmušk nematau mafijai naudos iš mano aprašytos pozicijos. Iš tavo aprašytos pozicijos potencialą naudos mafijai matau didžiulį. Best moment to screw it all. Jei jau aš toks mafijozas, tai šiuo metu tiesiog idealiai apsimetinėju geriečiu nukeldamas blogio planą ateičiai (bandžiau kadaise. neveikia). Tai dar kartelį... Kodėl į mane pirštu bedi?

Manau turiu įtariamąjį ir esu priverstas... !lynch 4. bigGuy. Įtikink kitaip, balsą pakeisiu. Galėčiau balsuot už saiką ir sukt uodegą, bet netikiu, kad saikas iš mafijos.
Tikiuosi sulauksiu palaikymo ir nebūsiu suklydęs...
Paskutinį kartą redagavo abss 2010 Rgs 23 16:58. Iš viso redaguota 2 kartus.
abss

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 23 16:19

tinaKris: verslo reikalai yra verslo paslaptis, o in RL nebuvau prie kompo. Leiskit pastebėti, už tą tylą jau atrašiau su kaupu.
abss: vote gavai už "no lynch" įdėją; pirmąjame normaliam mano poste. Nepriimk asmeniškai.

Pasikartoju: šiandien turim 10/2. Jei no lynch, ryt turim 9/2, ir lygiai tą pačią situaciją kaip šiandien. Visi toliau tyli arba mala š... apie viešnamius ir krautivėles.
Jei lynch teisingas - balius. Jei neteisingas - 8/2, bet turim balsavimo rezultatus juodu ant balto. Siūlo galą. Jau nekalbant apie kunkuliuojančias diskusijas.

Taigi, klausimai (abs ir kitiems)

1. Ką gaunam iš "no lynch" susitarimo?
2. Ką darom su tylinčiais?

Klausimas GM: Kiek žmonių reik lynch šiuo metu? Kokia formulė? n/2+1?
bigGuy

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 16:25

Užkniso aiškintis... Siūlau visiem pasiskaityti http://mafiascum.net/wiki/index.php?title=Day_1:_How_to_Get_the_Game_Moving_(by_Albert_B._Rampage) ir http://mafiascum.net/wiki/index.php?title=Random_Voting_Stage

bigGuy, balsą iki dienos galo galima keisti. Tad jei neturi ką protingesnio daryt, ok. Bet jei turi, tai tavo veiksmai laukiami. Argumentai tiems veiksmams taip pat.
abss

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 23 16:30

Mafia scum faq senai perskaičiau. Ieškot linko, kur parašyta, jog "no lynch" is bad for town, ar pats susirasi?
bigGuy

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 16:36

OK. Tas straipsnis įrodo tik vieną dalyką - praleidžiama galimybė pataikyti į mafiją. Klausimas kas geriau, praleist galimybę ar aklai šaudyt. Aklai pataikius ne ten kur reikia (big chace) taip išeina, kad galima beveik iš karto eiti pirktis karstus. GG. Nes tada reikalai garantuotai pasidaro šūdini.
abss

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 23 16:45

Cituoju save "kai galimybė pataikyti į mafiją bus gera, bus per vėlu". Be to, 2/10 yra pakankamai gera tikimybė.

No vote is bad. Random vote gal ir nieko. O dar geriau, galim nulinčiuot tuos, kurie nieko nedaro. Nes iš jų visvien jokios naudos. O mafija ko gero jų irgi nelies.
9. Saikas išvis nematomas. Jei ir miestietis, tai nepatriotiškas. Nafig mums tokie?
8. Almiz neparašė ilgesnio nei 3 eilutės posto. Bet prabalsavo. Visvien, fishy.

!vote 8. Almiz
Paskutinį kartą redagavo bigGuy 2010 Rgs 23 17:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
bigGuy

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 16:54

Balso keitimas vyksta kitaip. Seną post'ą su balsavimu reikia padaryti į italic balsavimą.

Papildymas:

1.2 Lynčas

Lynčiavimui rašome dienos metu: [.B]!lynch ŽaidėjoNumeris ŽaidėjoVardas[./B] (without the dots). Žaidėjo numerį ir vardą geriausia kopijuoti iš gyvūjų sąrašo.

Jei nori pakeisti lynča senąjį anuliuok pakeisdamas [.b][./b] į [.s][./s] be taškų.

lynčas nesiskaitys, jei lynčiuota du kartus. (neskaitant išbrauktų lynčų)
abss

Standartinė bigGuy » 2010 Rgs 23 17:01

Sry nesužiūrėjau. Pataisau.
Porą valandų AFK.

P.S. manau kad posto editinimas labai negera praktika.
bigGuy

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 17:04

bigGuy rašė:9. Saikas išvis nematomas. Jei ir miestietis, tai nepatriotiškas. Nafig mums tokie?

Mūsų tikslas ne miestiečius naikinti lygtais, o mafiją, kad ir kokie tie miestiečiai bebūtų. Jei saikas yra iš mafijos, tai geriausias mafijos narys, koks tik gali būti. Neprisidedantis prie chaoso dienos metu bent jau.

bigGuy rašė:!unvote 6. abss
!vote 8. Almiz

Pataisyk, nes dabar sudarai įspūdį, kad keiti balsą, bet realiai nieko nekeiti. Fishy.
abss

AnkstesnisKitas

Grįžti į Mafia

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių