Mindaugas » 2010 Rgs 23 09:50
Aš visada stengiausi ir stengsiuosi kuo labiau išpešti iniciatyvos iš kitų. Aš parašiau, kad kasnors iš mano išvardintų asmenų pasakytų ką nors savo gynybai. Man visiškai nė motais, kad atkreipiu į save dėmesį savo aktyvumu, nes mano konservatyviu, kai kam ir "mafijozišku", šokiruojančiu, nepriimtinu ir dar kitokiu visokiu manymu - pasyvumas nėra ta strategija, kuri man priimtina. Ten kur blefas ir diskusija, apsimetinėjimas - jis ir turi būti iškeltas į paviršių. Slapstymasis po menkais keliais žodžiais neteikia jokio malonumo.
Aš nenoriu nieko aklai nužudyti ir pats, tačiau ar patys jaučiatės patenkinti, kada viskas vyksta tyliai, niekas nieko nesako konkretaus, bijo kažko? Galite ir nelinčiuoti, dėl manęs, tačiau bent jau VISI reiškite nuomonę apie vienas kitus.
Kad ABSS nėra mafijozas - man kažkaip abejonių nekylą, todėl ir nieko negaliu pasakyti prieš jį. Jo reakcija prieš mane - natūrali ir visiškai laukta, kuo aš ir esu patenkintas.
Prieš Soul'ą irgi negaliu nieko pasakyti.
LithStud kolkas labai neutraliai. Diskusijose labai puikiai pasroviui plaukia, į nieką nesivelia, kas ir leidžia gerai balansuoti.
Almiz, Saikas, tinaKris - kolkas labiausiai įtartini dėl savo nekonkrečių pozicijų.
Geezas bando atvesti dalį mūsų į kažkokį supratimo kelią, kaip koks katalikas-filosofas, moralės sergėtojas. Kolkas negaliu pasakyti nieko konkretaus.
Apie mane viskas aišku, kaip sakė ABSS - žmonių mulkintojas, sepcialiai kažką kurstau. Tačiau realiai aš jau daug kartų argumentavau savo poziciją - nenoriu pasyvaus miestiečių elgesio [žaidimo] ir noriu, kad darbai sergint miestą atneštų rezultatų [žaidimas aktyvumu teiktų malonumą]