http://wargames.lt/forum/viewthread.php ... ead_id=847
Ka tik pasirodė dar vienas skelbimas, parduodami OGRE KINGDOM, batalionas ir papildomai du herojai, du Gorgeriai, jis nori 75% nuo mokėtos sumos, manau tai nerealu, todėl reikia tartis. Kaip minėjau ankščiau, tai pati pigiausia rasė Warhammeryje ir kartu greičiausiai surenkama bei nesunkiai nudažoma. Čia būtų geras staratas apturėti OK armiją už 500-800Lt viso 2250pt jei gerai seksis ir kartu neblogai konvertuosi.
Jis parduoda :
Starteri (4 Bulls, 4 Ironguts, 24 Gnoblars, 4 Leadbelchers) 239Lt naujas (kažkur dingo 2 Bulls) -aš duočiau iki 120Lt
4x Ironguts 90Lt nauji - aš duočiau iki 50Lt
2x Gorger po 45Lt nauji - aš duočiau iki 35Lt už vnt.
Tyrant 90Lt naujas - aš duočiau iki 60Lt
Hunter 90Lt naujas (be tigrų) - aš duočiau iki 20Lt
Maneater 53Lt naujas - aš duočiau iki 30Lt
Armybook yra 68Lt naujas - aš duočiau iki 20Lt (nes greitai bus perleistas naujas ir šitas taps nereikalingu)
Viskas klijuota išskyrus metaliniai nesilaiko, dauguma nedažyta, vienas standartas nulaužtas, o kadangi suklijuoti plastikiniai, tai prieiti su dilde bus problematiška ir gal ne taip suklijuota kaip norėtūsi bei kažkas padažyta ne su meile.
Tai apie 1600pt armijos.
Viso aš suskaičiuoju: 675Lt nauja, aš manau, kad verta mokėti iki 370Lt
Iki pilnos 2250pt armijos dar reikėtų (4 Irongutu 90Lt, 3 Butchers po 90Lt, 4 Yhetee po 45Lt) tai dar +540Lt (be nuolaidos nauji, bent jau pagal populiariausią armijos konfiguraciją). Realiai Maneater ir Hunter nėra dažnai naudojami, nes jų vertė taškais žaidime yra pervertinta pagal jų sugebėjimus smarkokai.
Jis sako, kad mokėjo 730Lt, savininkas norėtų gauti 550Lt