Walgis rašė:hm... siaip visas zaidimo principas ir ideja pakankamai idomiai atrodo, daug galimybiu. Bet man kyla klausimas kodel viskas taip brangu? t.y. ar neimanoma sito zaidimo zaisti su kitom figurelem, nes kaip cia auksciau parasyta kad pradet zaist reik 600+ LT tai mano nuomone pakankamai per brangu. o jei dar nusipirksi ir suprasi kad tos figureles ne tau tai pinigai kaip i bala.
Niekas ir nesako, kad tai yra pigu pradėti. Bet padalinus sumą į 5 metus su viena rase, gaunasi nedaug, kaip hobiui (apie 30Lt mėnesiui).
Pradžia gali būti nebūtinai nuo visų figurėlių pirkimo, kaip dauguma ir darė, o nuo kelių naudingiausių būrių ir be jokių knygų, o tik su skolinimais. Tik dažai savi. Visa kita imituojama, skolintomis ir neatitinkančiomis figūromis. Aš irgi pastoviai imituoju, ieškau savo sprendimų. Yra tokių žaidėjų, kurie per 8 metus dar nenudažę net 20% savos armijos.
Dėl to, kad nenusipirkti to, ko po to nenaudosi, yra taisyklė, nepirkti bile ko, o bandyti, kad ir pusę metų, bet forumuose tikrai surasi atsakymus, kas dažniausiai naudoja arba būtina tavo mėgstamos rasės, va tuos tu greičiausiai nusipirksi, o priedus vėliau.
Pradžiai išsirink rasę, o po to paprašyk kieno nors pagalbos, tikrai padėsime kaip pigiausiai pradėti ir ko geriau pradžiai nedaryti.
Gali susitarti mėginimui su manimi arba kuriuo kitu kolega iš Kauno, tik vistiek man teks duoti priemones. Gali su bet kokia mano rase imituoti, kad ir kitą rasę.