Mafija II

Re: Mafija II

Standartinė Mindaugas » 2010 Rgs 23 21:00

Mano sprendimas.

Gan tylus šis "miestelėnas", jo argumentai labai jau demonsturojantys, kad jis nieko nebijo. Matydamas situaciją ir visiškai atipalaidavęs nesikišdamas, būdamas tamsoje, jis jaučiasi neliečiamas ir užsigarntavęs saugumą. Aš manau, kad tikri nusikaltėliai taip ir nesirodo viešumoje.

Dėl kitų argumentus kolkas pasilaikysiu pareiškimui kitai dienai.

[Įdomu būtų pamatyti koks rezultatas visų lynch, nes nesuseku aš tarp tiek informacijos kas už ką balsavo...]

!lynch 3. nelly k bassas
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Mindaugas

Standartinė Hizard » 2010 Rgs 23 21:02

Skaiciuoju balsus...
Hizard

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 23 21:05

Spėju nebespėsiu pakeisti balso :) na bet tiek to, kalti tie kas čia nukrypo nuo žaidimo į savo betikslius skaičiavimus (pamiršo jog tai role play žaidimas) Žiūrėsim kuo viskas baigsis :)
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė Geez » 2010 Rgs 23 21:11

Man juokinga, kaip dalis miestelėnų į no lynch žvelgia tik iš matematinės prizmės, pamirštamas informacijos faktorius, kuris TIKRAI aiškus. Natūralu, kad gausime informacijos, jos negaus nebent tie, kurie jos neieškos. Pats į tas lynch ar no lynch diskusijas veltis nenoriu- išsakiau savo poziciją ir nemanau, kad yra prasmė viską sakyt iš naujo. Neseniai iš grybavimo po gražias miestelio apylinkes pargrįžęs turėjau keturis puslapius mūsų kaimo pokalbių knygos perskaityt. Ir visur vien bergždžias pilstymas iš tuščio į kiaurą. Kokia prasmė įtikinėt kitus elgtis vienaip, ar kitaip? Suprasčiau, jei tai būtų atliekama keletu postų, o ne keturiais puslapiais. Dabar naudos jokios, tiesiog kažkokie sausi matematiniai skaičiavimai... Miestelyje gyvena žmonės, ne programos ar robotai, ir matematika čia nepadės! Na, nebent ta, kurios mokosi taikomosios matematikos studentai magistre... :) tačiau tokių mes neturime, jei turėtume- jie seniai būtų ėmę reikštis... Žodžiu, nukrypau nuo temos. Daug plepalo, bet naudos mažai.
To sum up:
Savo poziciją išsakiau- nekartosiu. Baikit ginčytis, kas nori, tas tegul balsuoja, kas ne- tegul nebalsuoja- super simplistic. Ir baikit skaičiuot!

BTW:
!lynch 3. nelly k bassas
Įtarimai mano tik pasitvirtino ir pasilikau ties lynch puse. Sutinku su kiekvienu Mindaugo žodžiu apie jį.
Vartotojo avataras
Geez

Standartinė Hizard » 2010 Rgs 23 21:13

Kadangi, balsu truksta paskutine galimybe sutvarkyti lynchus ir pakeisti quate esancius. ;)
Hizard

Standartinė LithStud » 2010 Rgs 23 21:14

Jei nesunku balsų kiekį mestelk. Nes eit per visus puslapius ir ieškot nekas :|
>>> Mano turimi žaidimai <<<
'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Vartotojo avataras
LithStud

Standartinė tinaKris » 2010 Rgs 23 21:16

Šeštam puslapyje yra Souls balsas prieš nelly k bassas, gal nesimato?..
Žvakių sielos liepsnoja.
Vartotojo avataras
tinaKris

Standartinė Geez » 2010 Rgs 23 21:17

Tiksliau, ne pasilikau, o peršokau, dėl pasitvirtinusių įtarimų, kurie, maniau, pasitvirtis tik rytoj :) bet koks skirtumas. Tikiuosi mano balsas nebuvo per vėlai atiduotas :)
Vartotojo avataras
Geez

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 21:18

Souls -> nelly k bassas (6 psl.) (blogai suformuota: [b]!linch 3. nelly k bassas/b])
Almiz -> Saikas
LithStud -> Abss
BigGuy -> Almiz (parašė !vote 8. Almiz) (9 psl.)
saikas -> BigGuy (10 psl.)
Mindaugas -> nelly k bassas
Geez -> nelly k bassas (po skačiavimo)

Papildžiau
Paskutinį kartą redagavo abss 2010 Rgs 23 21:23. Iš viso redaguota 1 kartą.
abss

Standartinė abss » 2010 Rgs 23 21:19

Čia tai ką radau. Kaip nevisai teisingai suformuotus balsus ir Geez balsavimo laiką vertinti palieku Hizard.
abss

AnkstesnisKitas

Grįžti į Mafia

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias