Ko gero vienas iš geresnių epinių žaidimų. Nors žaidimas netrumpas, bet nuotaikos ir peržaidimas tikrai nesumažėjo. Pats žaidimas pasirodė nesudėtingas, taisyklės aiškios, randomo mažai, žaidimo dizainas labai gražus.
Patiko
Suporto tokenai, kuriais galima padėti kovojo tiek savo būriams, tiek priešininko
Laivai (na kaip gi aš be jų
), nes galima naudoti kaip tiltą per vandeni, kas labai palengvina kelionę iš šiaurės į pietus
Specialus tokenai, kurių labai norisi naudoti, bet nevisada leidžia galimybes
Plastmasiniai meeplai, tiesiog kažkas kitaip
Laukinių ataka, kurioje dalyvauja visi žaidėjai
Armijos dydis, kuris kontroliuojamas pagal išmaitinimo galimybes ir max 4 unitai
Atsitraukimas, kad pralaimejes kova gali atsitraukti
Įvykio kortos, kurios visada man patinka
ir t.t.
Trumpai apie partiją.
Andrius. Aišku gaila, kad negalėjo dalyvauti pagrindiniuose mūšiuose, nes visada jam grasino Tomas
Tomas. Buvo suspaustas, nors ir bandė dalyvauti dviem frontais, bet supratęs kad iš to nieko gero nebus, puolė vien Andrių
Linas. Kadangi buvau žemėlapio centre, bandžiau nesivelti i kovas, bet čia ir buvo klaida. Nes reikėjo sudaryti sąjunga su Mindaugu ir neleisti užbujoti Artūrui ir Kristijonui
Mindaugas. Buvo lyderis, buvo pasodintas, buvo kovotojas iki galo
Artūras. Sudarė sąjunga su Kristijonu. Ėjo į prieki ir viską valė, bet gale buvau jau per daug žemių prigrobta kurias buvo sunku apsaugoti ir Kristijos buvo per toli, kad galėtu padėti apsiginti
Kristijonas. Ėjo kartu su Artūru ir grobė viską ir kai visi pradėjo visi stipriai priešintis Artūrą, pasinaudojo savo geromis pozicijomis ir laimėjo žaidimą.
Pastebėjimas, laimėjo tas kuris buvo nepuolamas.
Vertinu 10, žaisiu, kovosiu,