Aš būdamas tingus žmogus tik sukuria temą o jau kiti žaidusieji gali išreikšt savo nuomone ar patiko, kas patiko, kas nepatiko
Na nuo save pridursiu tik tiek jog paveiksliukai super patiko o minusas kod kortos deja nėra aukštos kokybės (reiks būtinai slyvinti, kad po kelių žaidimų nesusidėvėtų).
mano BGG rating: 7.5
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Kazkodel zaisdamas jauciausi kaip vandeni, nes labai primine GOSU (bet neissigaskit, cia ejimai neprailgsta ) tik su prideta salia egzistuojancia resusrsu sistema (kas inesa daug daug malonumo ekonominiu megejams)
Zaidimas patiko ir uzskaitau. Nors nesu tokiu zaidimas fanas, bet zaisti galima. Nors didelio paranasumo nera tarp naujoko ir pradedancio, bet visgi reikia keletos partiju, kad pajaustum zaidimo atmosfera. Patiko grafika, simbolika, nesudetinigumas. Nepatiko, kad kai ka nors darai kitas gauna naudos, kristalu. Vertinu 8
8. Buvo visai kitoks nei tikėjaus ir jis mane maloniai nustebino, nuostabus artwork. Patiko draftinimas ir planavimas į priekį. Mažokai interaction, gal šiek tiek nesirišo fantastika su sezonais.