Jei bus žaidžiamas CIV'as, registruojuosi prie jo, Gears of War irgi norisi išbandyti (ypač po tiek vizualinės reklamos) Bet esmę supratau, kad nieko neštis neverta bet kokiu atveju. Bus ką žaist
Drasiai galim sakyt jog šis trečiadienis bus "FFG Vakaras su Hexagon"
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
Siužetas: Gears of War žaidime pasakojama istorija apie kareivį iš Delta būrio, kuris kaunasi tam, kad išsaugotų žmonių rasę nuo sunaikinimo išgalvotoje Sera planetoje. Pagrindiniai priešininkai – požemiuose gyvenantys negailestingi padarai, kurie bendrai yra vadinami Locust Horde. Filmas: Gears of War Kada: šį trečiadienį Formatas: 3D Serija: 1 Vaidina: Marcus Fenix - Linas Dominic Santiago - Rimvydas Augustus Cole - Kristis Damon Baird - Mindaugas
Dar klausimas ar pasiimti Elder Sign ir Rune Age? Aš pats įtariu jų jau nespėčiau sužaist, bet gal kas norės išmėgint
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook