Hexagon antradienis 11.05

Klubo susitikimai

Hexagon antradienis 11.05

Standartinė tms » 2013 Spa 31 14:11

Žydrūnas norėjo išbandyt, ir šiaip puiki proga prisimint epiškiausią sprigtavimo žaidimą. Keturi herojai su savom savybėm ir galiomis keliauja per požemių menes žudydami bestijas. Jeigu herojai išgyvena, paskutinėje menėje įvyksta lemiama kova su požemių valdovu Overseer. Baisūnus ir Overseer valdo vienas žaidėjas. Tai pats emocianaliausias mano bandytas žaidimas, ir pavadinimas jojo - Catacombs :) Registruotis gali visi, bet pirmenybė aistringiems kovų gerbėjams:
1. Tomas
2. Žydrūnas
3. Andrejus
4. Amigo
5. Kristijonas
Vartotojo avataras
tms
Hexagon klubo narys

Re: Hexagon antradienis 11.05

Standartinė AndriusLT » 2013 Spa 31 14:40

Suformuotas A Study in Emerald stalas. Žaisim nekintama komanda, norisi prasukti kelias sklandžias partijas, sužaisti visiems už abi frakcijas.
1. Andrius, 2. Sima, 3. Paulius, 4. Linas
jei kas norės, tai nebus vienintelis vakaras, kai šis žaidimas bus žaidžiamas ;)
Vartotojo avataras
AndriusLT

Standartinė kailas » 2013 Spa 31 16:00

tms rašė:Žydrūnas norėjo išbandyt, ir šiaip puiki proga prisimint epiškiausią sprigtavimo žaidimą. Keturi herojai su savom savybėm ir galiomis keliauja per požemių menes žudydami bestijas. Jeigu herojai išgyvena, paskutinėje menėje įvyksta lemiama kova su požemių valdovu Overseer. Baisūnus ir Overseer valdo vienas žaidėjas. Tai pats emocianaliausias mano bandytas žaidimas, ir pavadinimas jojo - Catacombs :) Registruotis gali visi, bet pirmenybė aistringiems kovų gerbėjams:
1. Tomas
2. Žydrūnas?
3.
4.
5.

Awesome, sudominai su tuo zaidimu tai tikrai sudalyvausiu ^^

Beje vis dar laukiu Andrejaus mago pasirinkimo ant mage wars.
Vartotojo avataras
kailas
Hexagon klubo narys

Standartinė Totem » 2013 Spa 31 17:18

Descent kompanija:

0.Mindaugas
1.Rokas
2.Arvydas
3.Nerijus
4.Diana ??? (kadangi prapuolus tai galime priimti vietoj jos ką nors kitą. Rolė-Nykštukas)
Vartotojo avataras
Totem

Standartinė Nerijus » 2013 Lap 01 18:13

Totem rašė:Descent kompanija:

0.Mindaugas
1.Rokas
2.Arvydas
3.Nerijus
4.Diana ??? (kadangi prapuolus tai galime priimti vietoj jos ką nors kitą. Rolė-Nykštukas)

Atsinesiu Panic Station. Gal Descneto komanda norės poto suzaist? beto minimum 2 vietos dar laisvos butu prie jo.

Panic Station.
1.
2.
3.4.5.6 - Descent komanda (jei visi nores)
Vartotojo avataras
Nerijus

Standartinė vaidu0klis » 2013 Lap 01 18:46

Nerijus rašė:
Totem rašė:Descent kompanija:

0.Mindaugas
1.Rokas
2.Arvydas
3.Nerijus

Atsinesiu Panic Station. Gal Descneto komanda norės poto suzaist? beto minimum 2 vietos dar laisvos butu prie jo.

Panic Station.
1.
2.
3.4.5.6 - Descent komanda (jei visi nores)

i'm in :)
Vartotojo avataras
vaidu0klis

Standartinė Andrejus S » 2013 Lap 05 01:06

kailas rašė:
tms rašė:Žydrūnas norėjo išbandyt, ir šiaip puiki proga prisimint epiškiausią sprigtavimo žaidimą. Keturi herojai su savom savybėm ir galiomis keliauja per požemių menes žudydami bestijas. Jeigu herojai išgyvena, paskutinėje menėje įvyksta lemiama kova su požemių valdovu Overseer. Baisūnus ir Overseer valdo vienas žaidėjas. Tai pats emocianaliausias mano bandytas žaidimas, ir pavadinimas jojo - Catacombs :) Registruotis gali visi, bet pirmenybė aistringiems kovų gerbėjams:
1. Tomas
2. Žydrūnas?
3.
4.
5.

Awesome, sudominai su tuo zaidimu tai tikrai sudalyvausiu ^^

Beje vis dar laukiu Andrejaus mago pasirinkimo ant mage wars.

Taip pat prisideciau prie "Catacombs".
Ir del mage wars: The Beastmaster
Andrejus S

Standartinė Amigo » 2013 Lap 05 09:55

1. Tomas
2. Žydrūnas
3. Andrejus
4.
5.

Seniai galvojau išbandyt Sprigtavimą, todėl jungiuosi.
Vartotojo avataras
Amigo

Standartinė Kristis » 2013 Lap 05 11:24

1. Tomas
2. Žydrūnas
3. Andrejus
4. Amigo
5.

Aš tik iki ~20.30 būsiu tai jaučiu iki galo nespėčiau sužaist. Bet tokiu atveju už mane kitas galės pasprigtuot :) Tai jeigu tinka aš ir jungiuosi :)
Vartotojo avataras
Kristis
Hexagon klubo narys

Standartinė tms » 2013 Lap 05 11:25

spejai uzsiregistruot :) Tuomet man teks uz Overseer zaist, kad Kristi galetumet pakeist jeigu ka. Nors manau kad turetume spet.
Vartotojo avataras
tms
Hexagon klubo narys

Kitas

Grįžti į Žaidimų dienos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 32 svečių