Sveiki,
taigi as cia kuri laika suku tokia minti tad noriu ja jum ir issakyti, nesmerkit isanksto o argumentuotai pateikite savo nuomone
taigi, siuo metu klubas kaip ir yra issiskyres i dvi dalis, warhammeris ir kiti stalo zaidimai, man asmeniskai tai nepatinka, o klubas yra visgi vienas ir kaip suprantu buvo kurtas vieningai visiem stalo zaidimam tame tarpe ir WH
mano ideja yra ta kad vel visi susiburtume i viena patalpa. kai klubas bus iregistruotas bus galima suorganizuoti koke nors labdara, bus galima pervesti 2% (as asmeniskai sugebeciau surinkti iki ~400-500lt). tad klubo finansine padetis pasitaisys.
Kodel kluas issiskyre i dvi dalis, del issikraustymo i karininku ramove (nesakau kad ten blogos patalpos ar blogas dalykas kad ten isvyko) galiu pasakyti is warhameristu puses mes negalime susirinkti treciadieniais tad pasilikome senose patalpose. Kodel mano nuomone karininku ramove nera gera vieta klubui. Todel kad ten galima rinktis tik treciadieniais ir tik nuo 18h, tai yra ziaurus limitas, kurio deka labai daugybe norinciu zmoniu eiti i kluba to negali padaryti. As buciau uz tokia klubo vieta kur galetu ateiti visi kas noretu prie jo prisijungti.
Mano siuloma vieta (aisku yra ir geresniu variantu) yra kolegose pries senases hexagon/fenikso patalpas, ten yra 4 erdvus kambarei su koridoriumi kuriame galetu buti spintos su stalo zaidimais. aisku tie kambarei reikalauja tvarkymo ir restauracijos bet mano galva tai nebus problema nes kaip jau anksciau minejau klubo finansine padetis pageres ir mes susitvarkytume kluba. o tose patalpose gales zmones ateiti beveik kiekviena diena ir suzaisti stalo zaidimo partija.
taigi as siulyciau klubui vel susiburti i vienas patalpas, kad galetu prisijungti zmones ir tie kurie negali treciadieniais ateiti.
ka jus apie tai manote?
p.s.
atsiprasau uz gramatines klaidas ir lietuvisku raidziu nebuvima bei "B" raides praleidima kai kuriose vietose nes mygtukas sunkiai veikia.